Företagspresentation

Hej!
Det hade varit roligt för oss om du läste detta så du mer ingående förstår att vi är ett företag att verkligen lita på när det gäller större entreprenader.

Några milstolpar:

 • 2007 grundades Fasadputsning Kakel och Klinker. Med att enbart göra villor.
 • 2011 ombildas Fasadputsning Kakel och Klinker till ett AB
 • 2016 startade vi efter mycket påtryckningar av kunder att även göra större entreprenader, så nu gör vi mycket arbeten åt Brfer, fastighetsägare också.

Kompetenser:

 • Har BAS-P/BAS-U.
 • Är utbildade och certifierade på ALLA Sto´s fasadsystem.
 • Är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, Byggnads och har ID06
 • Arbetat i många många år på putsfabrikatet STO med fasaddetaljer/ åtgärdsförslag till kunder.

Organisationen

VD:
Har arbetet som fasadputsare sedan 1990, har arbetat med många hantverkare sedan start samt långvarigt samarbete med nedanstående personal.

Nedan är de han tycker är de bästa yrkesmännen och han är väldigt glad för att just dessa vill vara med på denna resan och se till så vi har nöjda kunder på både stora som små projekt.

Projektchef Sverige:
Gedigna erfarenheter med att hålla i riktigt stora projekt i 100-300 miljoners klassen. Samt har jobbat som materialförsäljare på Sto Scandinavia i Göteborg i dryga 2år. Där han toppade försäljningslistan hela tiden, han vet ALLT om hur alla putssystem MÅSTE vara, för att hålla i vårt klimat. Så han är den GIVNA personen att vara projektchef Sverige eftersom han har alla dessa erfarenheter som behövs.

Troligtvis är det honom du kommer till att stöta på först och han hjälper dig/er ifrån första planeringsmöte tills färdig entreprenad. (besöker arbetsplatserna regelbundet).

Arbetsledare:
Noga utvalda arbetande arbetsledare som är på plats.
Har också arbetat på STO i många många år.

UE och Partners:
Vi har inga anställda hantverkare, utan samarbetar med de vi vet är BÄST bara. VD har under många år haft anställda och allt jobb som detta innebär.

Våra fasadputsare och andra yrkesgrupper har egna företag, vi har samarbetat med dessa i många många år och vi ser dem som våra anställda, de är helt självgående goa glada gubbar, som INTE räknar på egna arbeten, utan gör bara våra jobb. Dessa har yrkesstolthet och har bla. gjort OTALIGA projekt åt oss på Fasadputsning Kakel och Klinker AB UTAN anmärkningar också. Men som sagt, vi ser dem och tar hand om dem som våra anställda nu sköter alla sina arbetsuppgifter till 100% .

Vi jagar ej UE för varje projekt, vi använder oss ALLTID av samma folk, så vi redan innan vet att allt kommer till att flyta på smärtfritt på projektet.

Vad gör vi:

 • Vår huvudsakliga syssla är allt inom fasadputs, fasadrenoveringar, fasadbyten. Men samtidigt om det är mer som skall göras gör vi gärna detta och tar totalentreprenaden tillsammans med våra partners, så behöver du bara kontakta oss. Det kan vara: Fönsterbyten, murning, takbyten mm. Ja, allt som har med det yttre att göra.
 • Vi är specialister på fasadbyten ifrån enstegstätade putsfasader till tvåstegstätade ventilerade putssystem. Får vi själva välja, väljer vi Sto´s fasadsystem, men är väl införstådda med alla de andra. När det gäller finish på fasaden, så kan du inte få det bättre än med oss.
 • Vi tätar/ säkrar upp fasaderna mer än vad systemen kräver, vi vill att våra kunder skall få ett så gediget fint utfört arbete som det bara går.
 • Vi slarvar inte till något bara för att det skall gå fort, vi vill ha ert projekt som referenshus och stolt kunna visa upp det för andra kunder.

 

Garantier:

 • FKK  står för alla garantier allt administrativt mm, våra UE står bara för arbetet. Samma gäller med: Plåtslagare, snickare, ställningsbyggare mm.
 • Vi lämnar 10 års garanti på utfört arbete och material på fasadsystemen. Det är alltså enbart FKK du behöver att kontakta under dessa 10år.

Första kontakt:

Har du fastigheter eller är ni en Brf är vi gärna med på ert första möte, så vi får vara med och utforma projektets alla detaljer (kostnadsfritt såklart), om vi får arbetet. Det är tyvärr inte “bara” att putsa i vårt klimat, det skall hålla i längden också. Pga. Detta är vi mer än gärna med ifrån start på möten.

Har du en villa du vill få hjälp med gör vi såklart den, vi har gjort 100tals villor genom åren.

Vi ser fram emot att du kontaktar oss för nästkommande projekt.