Underhållsplanering

Har du/ ni en fastighet eller ett fastighetsbestånd?

Vi hjälper er med underhållsplanering, av hela klimatskalet. Vi gör denna biten för er när det gäller alla typer av fasader, tak/ fönsterbyten över hela Sverige.

Vi debiterar en enkel timpeng för detta arbetet och blir vi bokade för själva totalentreprenaden inom 6mån, dras dessa summor av.

(då har besiktningen, åtgärdsförslaget blivet helt kostnadsfritt för er).

Vi åker till fastigheten, och kort efter detta har ni priser på det som skall åtgärdas, vi kommer då till att ta fram de billigaste och bästa alternativen till er samt att det självklart skall hålla i lång tid framöver.

(Lapp/ lag gillar vi ej eftersom det blir så mycket dyrare i längden för er, men det är såklart ni som bestämmer och är det ett lapp/ lagarbete, får ni priser på detta samt ett pris på vad vi tycker ni skall göra istället för att spara pengar i längden).

Innan vi ingår ett samarbete, träffas vi och diskuterar ert fastighetsbestånd och ni kommer på detta mötet till att få en lista på de normalaste typerna av fasad/takrenoveringar m.m. och kostnader i form av kvm priser. Ni bara meddelar oss om en fastighet som skall inspekteras och det är då dessa kvm priser vi räknar med. Vi tar hand om hela klimatskalet på era fastigheter och våra priser till er kommer till att vara väldigt slagkraftiga, så ni slipper leta olika firmor till alla projekt. Med oss har ni en och samma över hela Sverige, ni vet att allt varje gång både görs på ett korrekt sätt samt att vår arbetsledning är mycket professionell. Ni skall lita på oss.

Några av oss har arbetat på STO Scandinavia i många år och lämnat åtgärdsförslag till fastighetsägare, så en firma med vår fasadkompetens kommer ni till att få väldigt svårt att hitta.
Ni spar tid/pengar och ni vet att ni har en klimatskalspartner som vet vad de håller på med och gör sitt yttersta för att era fastigheter skall hålla lång tid framöver.

Välkommen att höra av dig, så träffas vi på ett möte och efter detta är vi igång direkt med att planera framtida renoveringar på era fastigheter.

(läser du det här men det är inte du som bestämmer så vänligen meddela din chef om detta tack!).

Ring oss Mejla oss