Om oss

Grundare/ ägare startade Fasadputsning Kakel och Klinker AB 2007 med att enbart göra villor åt privatkunder och har själv arbetat som murare/ fasadputsare sen 1990.

Vi tackade alltid nej till större projekt, men efter det att vi hade fått 100tals väldigt nöjda kunder med villor fick vi också mycket mer förfrågningar på större projekt, detta kräver en helt annan organisation om vi skulle få lika många nöjda kunder med större projekt, så:

Efter att vi hittade rätt folk med gedigen erfarenhet startade vi även med större projekt och vi har redan många nöjda kunder här med med Brf och fastighetsägare

Några i ledningen hos oss har arbetat på StoScandinavia i många år också så en firma med bättre kompetens än oss kommer du få svårt att hitta.

Alla i företaget har mångårig erfarenhet i branschen och för oss duger ingenting annat än toppresultat på våra projekt.

Vi tackar ofta nej till projekt/ system som vi ej tror på, bara för våra kunders bästa!
Vi har ett hårt klimat i detta landet och rekommenderar då ett bättre system, vill kunden fortfarande ha det systemet vi ej tror på (fast vi kan utföra det) så tackar vi snällt nej pga. att vi på FKK vill inte få problem i framtiden.

Välkommen att kontakta oss om du/ ni är: Brf, fastighetsägare eller privatperson med en villa.

Vi åtar oss allt inom puts, murning, fasadbyten av alla dess slag, takbyten, fönsterbyten, ja, vi erbjuder helt enkelt en totalentreprenad. Du behöver bara kontakta oss så samordnar vi hela projektet åt er ifrån start till mål. Vårt löfte är Bara nöjda kunder, och det har vi hittills kunnat hålla.
Bli en nöjd kund du också!?

 

Kontakta oss HÄR

Läs vår företagspresentation här

Vid frågor om ekonomi ber vi er kontakta vår ekonomiavdelning.

Telefon: 0766- 33 18 82
E-post: ekonomi@fasadputsning.se