Problem med fuktskador

Enstegsfasad med fuktproblem

Fuktskada

Vi hjälper dig med allt ifrån start till mål och erbjuder våra tjänster som en totalentreprenad. Vi ersätter din nuvarande enstegstätade fasad med ett nytt ventilerat putssystem där vi använder oss av Weber Serposol eller StoVentec.
Weber Serposol om vi själva får välja.

Ring oss Mejla oss

Fasadputsning Kakel och Klinker AB gör enbart gedigna arbeten där vi river den gamla fasaden hela vägen in till stommen. På så sätt har vi möjlighet att se fuktskadorna och de eventuella rötproblemen som uppstått. Flera av våra tidigare kunder har inte insett omfattningen av fuktskadorna eftersom de haft en fuktmätare på plats. Eftersom fuktmätare inte kan mäta hela fastigheten och man inte känner någon lukt invändigt, är det lätt att missa problemen som ligger bakom den gamla fasaden.

Vi använder aldrig traditionell tjockputs direkt på mineralull, och vi putsar inte heller med andra system direkt på mineralull. Det gör vi inte för att det har lätt för att frostspränga och få fuktskador i stommen. Putsen suger in vatten, in i isoleringen och lägger sig till slut längst ner och risken är väldigt överhängande att det frostspränger. Genom åren har vi lagat många sådana skador. Det samma gäller om man använder tjockputs direkt på ett stenunderlag, den putsen suger in lika mycket vatten som den släpper ut. Det går själv att räkna ut vad som händer om det är +5 grader på dagen och sedan -10 på natten.

På våra offerter specificerar vi vad vi gör och hur vi gör det för att du ska känna dig trygg med valet av Fasadputsning Kakel och Klinker AB som totalentreprenör. Er förening skall aldrig mer behöva oroa sig för den nya fasaden. Läs gärna recensioner från våra nöjda kunder och se bilder från våra referenshus.

Dolda fuktskador

Här under ser du bilder på hur det kan se ut när vi river gammal fasad och vad vi har hittat under. Det är en blandning av fuktskador, byggfusk och rötskador på fastigheten. För att se hur vi bygger ny fasad på befintlig tegelfasad kan du kika här istället.

Rötskador på fasad efter rivning av enstegstätat.

Ring oss Mejla oss