Har du ett fastighetsbestånd?

Vi hjälper er med underhållsplanering, av hela klimatskalet. Vi gör denna biten för er när det gäller alla typer av fasader, tak/ fönsterbyten över hela Sverige.

Vi åker till fastigheten, och kort efter detta har ni priser på det som skall åtgärdas, vi kommer då till att ta fram de billigaste och bästa alternativen till er samt att det självklart skall hålla i lång tid framöver.

Vi debiterar en enkel timpeng för detta arbetet och blir vi bokade för själva totalentreprenaden inom 6mån, dras dessa summor av.

(Lapp/ lag gillar vi ej eftersom det blir så mycket dyrare i längden för er, men det är såklart ni som bestämmer och är det ett lapp/ lagarbete, får ni priser på detta samt ett pris på vad vi tycker ni skall göra istället för att spara pengar i längden).

Några av oss har arbetat på STO Scandinavia i många år och lämnat åtgärdsförslag till fastighetsägare, så en firma med vår fasadkompetens kommer ni till att få väldigt svårt att hitta.
Ni spar tid/pengar och ni vet att ni har en klimatskalspartner som vet vad de håller på med och gör sitt yttersta för att era fastigheter skall hålla lång tid framöver.

Välkommen att höra av dig, så träffas vi på ett möte och efter detta är vi igång direkt med att planera framtida renoveringar på era fastigheter.

(läser du det här men det är inte du som bestämmer så vänligen meddela din chef om detta tack!).

Ring oss Mejla oss